Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

O διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές του δημοτικού. Τα παιδιά μπορούν να υποβάλλουν τα έργα τους (σε «σκαναρισμένη» μορφή ή φωτογραφία) στην ηλεκτρονική διεύθυνση pr-100@athe.diplo.de μέχρι τις 29/11/2013.
Η ζωγραφιά του/της νικητή/τριας θα στολίσει το εξώφυλλο της ευχετήριας κάρτας Χριστουγέννων για το 2013 και θα αποτελεί το εικαστικό της αντίστοιχης ηλεκτρονικής κάρτας (e-card) της Πρεσβείας.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Καλά Χριστούγεννα! Μεγέθυνση εικόνας Καλά Χριστούγεννα! (© picture alliance / dpa) Το θέμα του έργου πρέπει να είναι Χριστουγεννιάτικο, ζωγραφισμένο σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν θα πρέπει να περιέχει γράμματα ή άλλα στοιχεία (ονόματα, λέξεις, ευχές κλπ). Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας είναι ελεύθερη (ζωγραφιά, κολάζ κλπ).
Στην υποβολή του σχεδίου παρακαλούμε συμπεριλάβετε:
Ονοματεπώνυμο διαγωνιζόμενου και ηλικία
Επιπλέον (δεν θα δημοσιευτούν): Δ/νση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail γονέα/κηδεμόνα.
Ισχύει μία συμμετοχή ανά παιδί.
ΝΙΚΗΤΕΣ και ΒΡΑΒΕΙΑ
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά  την Τρίτη 3.12.2013.
Το ονοματεπώνυμο του πρώτου νικητή/της πρώτης νικήτριας θα δημοσιευτεί στο εσωτερικό της κάρτας, ενώ τα 4 πρώτα σχέδια που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στους „Ερευνητές“ στις 21.12.2013.
ΒΡΑΒΕΙΑ
1ο Βραβείο: Ένα ταξίδι από 13 έως 15 Δεκεμβρίου 2013 του νικητή/της νικήτριας με τον γονέα ή κηδεμόνα στο Μόναχο και 100 € για αγορές στην παραδοσιακή  Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Μονάχου (Weihnachtsmarkt). Περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Μόναχο μετ’ επιστροφής και ξενοδοχείο με πρωινό για 2 διανυκτερεύσεις, προσφορά της Lufthansa και της Πρεσβείας αντίστοιχα. Επιπλέον, το πρώτο βραβείο συμπεριλαμβάνει ένα βιβλίο της σειράς Μεγάλες Ανακαλύψεις προσφορά των «Ερευνητών» της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». 
2ο-4ο Βραβείο: Επιτραπέζια Παιχνίδια Ravensburger από την John Hellas
5ο-14ο Βραβείο: Δωροεπιταγές αξίας 10€ από το βιβλιοπωλείο Notos Βοοks στην Αθήνα. Ισχύoυν  για αγορές από το κατάστημα ή το διαδικτυακό κατάστημα μέχρι τις 31.12.2013 
15ο-20ο Βραβείο: Γερμανικά γλυκίσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου